e
Banner

Etiketler: fevzi gandur logistics



Endüstri 4.0 lojistiği de yola getiriyor


Yayın: 15-12-2018
Kategori: Özel Röportaj

Fevzi Gandur Logistics, Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle “Lojistik ve Dağıtımda Planlama” konulu seminerde bir araya geldi. Seminerde konuşma yapan şirketin Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Efe Göktuna, üretim merkezlerindeki yenilenmenin dolaylı olarak lojistik sektörünü daha da planlı olmaya yönelteceğinin altını çizdi. Sektörün endüstri mühendislerine duyduğu ihtiyaca vurgu yaptı.




Lojistik, liderliğe selektör yapıyor!


Yayın: 17-01-2019
Kategori: Lojistik

Hizmet ihracatında 14 milyar dolarlık bir rakama ulaşan lojistik sektörü, inşaat, telekomünikasyon, sağlık ve eğitim gibi birçok sektörü geride bıraktı. Fevzi Gandur Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Dündar, sektörün ihracatla birlikte büyüme gösterdiğini ve ülke ekonomisindeki katkısını her geçen yıl artırdığına dikkat çekti.




Fevzi Gandur Logistics, ABD pazarında büyüyor


Yayın: 25-06-2019
Kategori: Lojistik

Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirdiği ihracat taşımalarını her yıl yüzde 10-15 bandında artıran Fevzi Gandur Logistics’in lider ekibi, ABD’deki iş ortakları ve acenteleriyle bir araya geldi. Toplam taşımalarının yüzde 25’ini bu ülkeye gerçekleştiren şirket, Türkiye ile ABD arasındaki ihracat potansiyelini değerlendirmeyi hedefliyor.




Yurt içi taşımalara talep arttı


Yayın: 19-08-2020
Kategori: Lojistik

Gıda ve hijyen ürünü ihraç eden firmalar pandemi döneminde iç pazara yönelince lojistik sektöründe yurt içi taşımalar zirveye ulaştı. Bu süreçte yurt içi taşımacılığın daha fazla önem kazandığına dikkat çeken Fevzi Gandur Logistics’in Yurt İçi Lojistik Genel Müdürü Devlet Kudat, artan iç talebe karşı stok yönetimi ve dağıtım planlamaların daha etkin yapılması gerektiğini belirtti.




İlaç lojistiğinde ivme yukarı doğru


Yayın: 20-10-2020
Kategori: Lojistik

Altı kıtada 154 ülkeye ilaç satan Türkiye’nin bu alandaki ihracatı yüzde 27,4 arttı. Fevzi Gandur Logistics İş Geliştirme ve Özel Projeler Direktörü Ralph Hemmerling, oldukça hassas yapıdaki ilaçların taşınma ve depolama aşamasının diğer tüm ürünlerin lojistiğinden farklı ele alındığını vurguladı.
 




İhracatın ‘İlacı’ Var


Yayın: 17-12-2020
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin ilaç ihracatı 2020 yılının Ocak-Ekim döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artış gösterdi ve tüm zamanların 10 aylık dönem rekorunu kırdı. Dünyanın birçok noktasına ilaç taşımacılığı gerçekleştiren Fevzi Gandur Logistics’in İş Geliştirme ve Özel Projeler Direktörü Ralph Hemmerling, bu rekorun, Türkiye’nin sağlık alanında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden olma hedefi için önemli bir adım olduğuna vurgu yaptı.
 




Fevzi Gandur Logistics müşteri deneyimine odaklandı pazar payını artırdı



Fevzi Gandur Logistics, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak adına çeşitli alanlarda yatırımlar yaparak, tüm iş süreçlerini geliştirmeye özen gösterirken, kurumsal yapılarındaki butik hizmet anlayışını korumak ve daha da anlamlı bir hale getirebilmek adına bu kez de Müşteri Deneyimi departmanı kurarak bu aksiyonlarına yenisini ekledi. Şirketin Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Müge Karahan, yeni yapılanmaları sayesinde müşterilerinin iş süreçlerini proaktif bir yaklaşımla yönettiklerini ve memnuniyeti artırmaya odaklandıklarını belirtti. Karahan, “Müşteriyi kazanmak zor, elde tutmak ise çok kıymetli.” dedi.




Fuar lojistiği hareketleniyor


Yayın: 27-12-2021

Pandemi nedeniyle büyük ölçüde iptal edilen ya da ertelen fuarlar yeniden başlarken fuar lojistiği hizmetlerine ilgi tekrar arttı. Fevzi Gandur Logistics Fuar Operasyonları Müdürü Murat Kaya, “Entegre fuar lojistiği hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin yüklerini, tanıtım ürünlerini ve stant malzemelerini dünyanın her yerindeki ticari fuarlara güvenle taşıyoruz.” dedi.




Fevzi Gandur Logistics BDT taşımalarında yüzde 50 artış hedefliyor


Yayın: 25-05-2022
Kategori: Lojistik

Fevzi Gandur Logistics Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerine yaptığı taşımalara hız verdi. Şirketin Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Genel Müdürü Cengiz Ceylandağ, bu yıl Türkiye - BDT ülkeleri arasındaki taşımalarda yüzde 50 artış hedeflediklerini açıkladı.